Een compleet veranderd wereldbeeld

Het het risico dat iedereen me knettergek vindt, maar dat moet dan maar. En ik vind het belangrijk om erover te praten nu er steeds meer aan het licht komt. Wie niet kan tegen narigheid moet maar afhaken nu. Morgen weer over zuinig leven ofzo.

Een jaar of elf geleden begon ik me eigenlijk toevallig te verdiepen in ‘de andere kant’. Er is de wereld waarin we leven, het nieuws, de kranten, de koninklijke familie, onze banen en hypotheken, wat we eten, de medicijnen die we nemen, de grote bedrijven en och, dat lijkt allemaal zo normaal. We denken er amper over na.

Tot ik de Zeitgeist films keek. Bij elkaar zo’n beetje een halve dag aan materiaal en wat er niet deugt. Wat er zich achter de gordijnen afspeelt. Wat we anders kunnen doen. Ik zal niet beweren dat daarin de waarheid wordt verteld, maar het opende mijn ogen om verder te kijken.

Ook kwam ik op het pad van journalist Micha Kat en zijn niet aflatende pogingen om het pedofielennetwerk rond Joris Demmink, een topambtenaar van Justitie aan het licht te brengen. En ik zal zeggen: het is een gruwelijke schok, erachter te komen hoe de lijnen lopen en wat er aan de hand is.

Nadat miljonair en zedendelinquent Jeffrey Epstein in de gevangenis ‘zelfmoord pleegde’ is recentelijk zijn voormalig partner, Ghislaine Maxwell opgepakt. De vader van Ghislaine was voor hij onder verdachte omstandigheden overleed dertig jaar geleden, persmagnaat en onder meer eigenaar van The Sun. Ghislaine zit nu vast op verdenking van kindersmokkel. Zij weet precies wat Epstein uitspookte. Hij had contact met ‘de groten der aarde.’ Bill Gates, Prince Andrew, Bill Clinton, Elon Musk…. Luister naar wat youtuber Amazing Polly over haar en haar familie te zeggen heeft.

En dan onze eigen voormalig koning Beatrix. Kijk haar gezellig met de occulte kunstenares, mevrouw Abramovic hier, in het parool. (de broche op Bea’s jurk geeft te denken voor wie zich enigzsins verdiept hierin). En bekijk dan eens dit bericht, om te zien wat deze ‘kunstenares’ doet. Of dit filmpje van BBc Newsnight. Natuurlijk is ze ook dik met zangeres Lady Gaga, die onlangs Hugo de Jonge bedankte voor 50 miljoen van de Nederlandse belastingbetalers naar het onderzoek naar een Corona vaccin. Ja, die minister met de broer die dik in de vaccinindustrie zit en op zijn beurt weer warme banden onderhoudt met Bill Gates, de man die uw pc nog niet virusvrij kan houden. Toch toevallig dat hij opeens op die positie terecht kwam.

En nu zijn er weer 30.000 verdachten in een zaak in Duitsland. Hier een lijst met verdachten in Nederland, tot in de hoogste regionen. Het angstaanjagende bericht dat er tientallen zwangere of net bevallen vrouwen verdwenen uit Nederlandse AZc’s. En kijk wie we hier hebben: onze eigen Mark Rutte met zedendelinquent Jan Wolter Wabeke. Net iets meer dan gewoon kennissen. Laten we Paul de Leeuw niet vergeten, hier zeer onpasselijk gedrag vertonend met een kindje, en dat is dan nog als er een camera bij staat. Een uitzending van Argos over ritueel misbruik.

Onlangs zond de Turkse televisie een stuk uit over adrenochrome, een stof die kindjes aanmaken als er zulke vreselijke dingen met ze gebeuren. De kindjes worden zwart rond de ogen. Panda’s, noemen ze ze. Deze stof wordt gebruikt als ‘medicijn’ voor mensen. Het fragment is het waard om te bekijken. Claudia de Breij, de op de NPO het regeringsbeleid uitdragende oppermuts noemde zich in haar twitterbio ‘professioneel pandaknuffelaar’. Ik noem het maar even, ’t is vast toeval.

Deze video wil ik graag delen. Ook leuk voor mijn christelijke lezers. (echt).

Hierin wordt in het kort uitgelegd hoe en wat.

Ik realiseer me, het zijn vreselijke dingen die het voorstellingsvermogen te boven gaan. Ik weet dat er ook dingen beweerd worden, die niet waar zijn. Dat gebeurt overal en zelfs in het vrije westen met onafhankelijke media. Toch denk ik dat er inmiddels zo veel bekend is en steeds meer bekend wordt dat we als mensen op deze wereld onze ogen niet moeten sluiten. Alleen dan kan er een einde worden gemaakt aan dit alles. Of in elk geval kunnen we het inperken.

Toen ik er voor het eerst mee in aanraking kwam vond ik het lastig om te geloven, maar niet onwaarschijnlijk. Als je met een open geest de dingen onderzoekt, verandert je wereldbeeld 180 graden in een paar dagen. Je hoeft niet alles te geloven wat hier gezegd wordt, net zoals dat je ales moet geloven wat de NOS en NPO tegen je zeggen. Maar de informatie is er. De foto’s zijn er. De samenwerkingsverbanden zijn zichtbaar. Het staat in de kranten, op linkedin, op websites van bedrijven en van enkele dappere journalisten en onderzoekers. Het is een gigantische beerput die langzaam open gaat.

Nogmaals, ik vind het prima als je me nu ontvolgt of knettergek vindt. De commentaren staat volgens mij open voor iedereen om te reageren.
Maar doe je eigen onderzoek naar de wereld waarin je leeft en wat je voor waar aanneemt. Ik ben een piepklein stemmetje in een gigantische kakofonie, maar ik hoop toch wat los te maken. Hoe meer dit aan het licht komt, hoe beter. Nu er weer een zaak is met 30.000 verdachten, net over de grens denk ik dat we niet meer kunnen ontkennen hoezeer ze zich onder ons bevinden. Ze werken op onze kinderdagverblijven en beslissen over ons dagelijks leven en bevinden zich op de meest hooggeplaatste posities. Kijk uit wie je wegzet als gevaarlijke oranje idioot en naar wie je zwaait in haar gouden koets.

Zo. Dan ga ik nu weer fijn cupcakes bakken met de kinderen en mijn huis netjes maken zodat we vanmiddag als het droog is, lekker naar buiten kunnen. Mijn eigen tuin cultiveren dus 😉

37 gedachten over “Een compleet veranderd wereldbeeld

 1. Hoi Gerlinde,
  Ik volg met veel interesse je blog.
  Jij ziet het precies zoals ik.
  Er komen op dit moment zaken naar buiten die al eeuwen spelen en nu steeds meer aan het daglicht komen. Het beeld van Moloch dat in Rome is neergezet zegt genoeg. In de bijbel werden er kinderen geofferd aan deze afgod. Er is dus niks veranderd. Het was een gruwel voor God.
  Ik kom er ook steeds meer achter dat onze leiders niet ons welzijn op het oog hebben, maar een bepaalde agenda dienen…en doe ziet er helaas niet goed uit voor ons.
  Nog een goed weekend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind je niet knettergek hoor, ken veel mensen die zo denken. Het zijn bijzondere tijden waarin spiritueel links en alt-right elkaar ontmoeten. Zelf blijf ik mainstraim, of een schaapje🐑. Ik heb voor grote NGO’s gewerkt en dit niveau van samenzweren kunnen mensen niet aan volgens mij. Bovendien heb ik verstand van scheikunde en dat adenochrome verhaal is scheikundig onmogelijk. Maar ik heb het er graag met mijn vrienden en familie over en sta altijd open voor de visie van een ander. Mijn nichtje is er van overtuigd dat de NWO nare aliens zijn en haar vriend denkt juist dat de NWO akelige dingen doen om ons bewustzijn de vijfde dimensie in te jagen. Allebei goed gedocumenteerd trouwens. Ik vind het fascinerend.

  Like

 3. Wel, daarom denk ik ook dat een ieder zelf onderzoek moet doen. Niet iedereen is scheikundige, ik weet het zelf niet. Net zoals met voeding, ik heb nooit onderzoek gedaan naar gluten maar geloof best dat je slecht voor je zijn, bijvoorbeeld. Er is een boel gekkigheid, die ik ook niet geloof. Er zijn dingen die ik voor mogelijk kan houden, zoals het adenochromeverhaal. Zeker als dit gewoon op mainstream televisie te zien is: Sandra Bullock met de voorhuidcelleninjecties. Tja… https://www.youtube.com/watch?v=PwO3TEj9-5g

  Like

 4. Gatverdamme, wat een inderdaad misselijk makend filmpje van Paul de Leeuw. En al die zogenaamd nette hoge heren, vreselijk. We leven in een hele akelige wereld, ook ik slik niet alles als zoete koek. Probeer ook maar zoveel mogelijk het leven voor ons gezin gezellig te maken en te genieten van kleine dingen. Maar het grijpt me soms wel naar de keel.

  Like

 5. Bedankt Gerlinde, heel fijn dat jij hier aandacht aan besteed. Erover praten met anderen in mijn kring is moeilijk dus dat doe ik niet zo vaak. Ik vertelde eens iets tegen een familielid , die zei je leest teveel Dean Koontz en Stephen King, je hebt teveel fantasie gekkie. Ja, inderdaad heeft Stephen King het in Dr Sleep over een groep mensen die kinderen martelen en vervolgens vermoorden om hen een energie af te nemen die verjongend werkt waardoor ze niet verouderen. Fictie met een kern van waarheid. Je kunt er niet omheen dat er vreselijke dingen gaande zijn als je op onderzoek uitgaat. Heb destijds ook gelezen over de Demmink affaire. En vergeet niet wat Dutroux zei, dat hij slechts een spil is in het veel omvattende geheel. Ook las ik iets over d”avicci, 1 jaar voor zijn dood maakte hij een clip waarin kinderen opgejaagd/gevangen worden. Voor mij is ook de enige manier om hier mee om te gaan mijn eigen huis en tuin op orde maken, simpel leven, daarin vind ik dan weer rust. Mijn beeld is ook voorgoed veranderd en terug gaat niet meer als je eenmaal de rode pil hebt genomen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Absoluut. Als je begint te doorzien waar men mee bezig is…
  Dat van Dutroux inderdaad, heb ik ook gelezen. En dat moet ook wel. Net als die gek bij dat kdv..
  Waarom krigen ze altijd van die lichte straffen, waarom worden ze beschermd in de gevangenis? Omdat ze zo vreselijk veel mensen in hun val mee kunnen trekken?
  Mensen willen het niet horen. Dan niet. Er is ook zo veel bizarre symboliek in clips van bekende artiesten. Dan heeft Black metal de naam maar mensen als Lady Gaga en Rihanna de faam hoor. En ik ben absoluut geen bange christen die achter elke boom een satanist ziet staan….🤔

  Like

 7. Die bizarre symboliek heeft mij ook verder wakker gemaakt en ik ben een stuk voorzichtiger geworden. Tarot wil ik nog steeds verder mee, de rest is voor een groot deel de papiercontainer ingegaan. Wat is nu waar en wat niet. Maar wat ik nu allemaal zie gebeuren vind ik ook fascinerend. De zeer duistere kant en de kant van steeds meer mensen die wakker worden.
  Ik kies bewuster wat ik wel en niet wil zien. Mensen die bang zijn, kun je gemakkelijker manipuleren. Ik houd mijn wereld kleiner en doe mijn best zoveel mogelijk uit mijn hart/liefde te leven.
  Ik luister veel naar koormuziek en hoogfrequentiemuziek. Verbinden met mijn geliefden, de natuur.
  Hoe het nu religieus zit, weet ik niet. Maar series als ‘Sabrina’ hebben een duidelijk slechte invloed op me en kijk ik niet meer.
  Ik ben nu de series Star Trek Enterprise en Voyager opnieuw aan het zien op netflix. Bijzonder hoe spiritueel die vaak zijn. Zag ik destijds niet.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sommige mensen hebben een aura om hen heen die zeer duister is. Idd Rihanna, maar ook: Madonna, Guy Verhofstad, Hillary Clinton, Mark Zuckerberg, Tom Hanks, Angela Merkel… Om er maar een paar te noemen.
  Bij Rutte begin ik ondertussen te denken dat ie wellicht een robot is ofzo.

  Geliked door 2 people

 9. Hillary heeft haar beroep de rechtszaal verloren over 600.000 mails o.a. over marteling en sex trafficking. Maar iedereen kijkt lekker de andere kant op en roept dat Trump zo’n monster is.

  Like

 10. Dat Trump consequent negatief wordt weggezet geeft te denken. Helaas lijkt ‘groepsdenken’ rare trekjes te krijgen tegenwoordig.
  Ik heb al best veel gelezen en gezien over deze onderwerpen. Dit vind ik ook een aanrader https://youtu.be/um5yzha8EUw

  Like

 11. Dapper dat je dit allemaal deelt.
  De wereld is veel enger dan we eigenlijk willen weten. Ik denk weleens dat we in een zeer slechte film meespelen.

  Dit heeft niks met jouw blogpost te maken, maar ik wil het toch even delen:
  Ik las van de week in ons plaatselijk suffertje (De Klaroen) dat Onafhankelijk Papendrecht een onderzoek heeft gedaan naar het drinkwater van Papendrecht. Onafhankelijk Papendrecht zegt dit onderzoek op eigen kosten te hebben gedaan. We dachten dat het drinkwater van Sliedrecht en Dordrecht giftig was, nou het drinkwater van Papendrecht is vele maler smeriger… Ik zal het artikel er even bij pakken:
  “De hoeveelheid GenX en PFOA (allebei PFAS stoffen) samen komen voor Papendrecht dus uit op 21,3 nanogram per liter. Dit is meer dan 100% hoger dan de volgens het OP (Onafhankelijk Papendrecht) als veilig geachte norm van 10 nanogram PFAS per liter kraanwater. De bestaande RIVM (eng clubje) norm staat overigens op 150 nanogram PFAS per liter.”

  In New York mag het niet meer zijn dan 10 nanogram PFAS.
  Papendrecht had vorige jaar 22x meer GenX dan Dordrecht en 142x GenX dan in Sliedrecht.
  Lekker dan, en dat water drinken wij elke dag. Ik sowieso minimaal een liter per dag.

  Like

 12. Merde. Dat is veel. Maar zo zit het in elkaar he. Keek vroeger uit op DuPont uit mijn slaapkamerraam. Was ook enorm geschokt toen het een paar jaar terug ging rollen.

  Maar dat het zo veel is… zijn er dingen op terug te voeren bij jullie ook, zoals meer miskramen oid?

  Geliked door 2 people

 13. Beste Gerlinde, mijn wereldbeeld is sinds zo’n jaar of tien ook volledig gekanteld. Om maar eens een uitspraak van een beroemde voetballer aan te halen: ‘ Je ziet het pas als je het door hebt’. Om maar even aan te haken bij de zaak ‘Joris Demmink’: de toentertijd verantwoordelijke Albayrak op het ministerie van Justitie is familie van……Dezelfde familie in Turkije diep zit in de wapen- en drugshandel. Demmink ging vrijuit in ruil voor Baybasin. Alle feiten zijn overduidelijk bewezen. En mevrouw Albayrak heeft zit nu in de Raad van Bestuur van een grote multinational…..en is op geen praatprogramma van de mainstream media meer te bekennen. Hoe meer je je verdiept in de processen, hoe meer je ziet hoe ons een rad voor ogen wordt gedraaid.

  Like

 14. Ik vind je niet knettergek hoor, zeker niet! Het is maar goed dat er mensen op de wereld zijn die verder denken en vraagtekens zetten. Zelf doe ik dat ook (enigszins) maar ik merk ook dat ik niet te ver hierin durf te gaan. Ik ben bang dat ik anders echt niet meer in deze wereld durf te leven. Ik heb nu al zo vaak het gevoel dat de wereld knettergek is. Het gekke is dat ik niet geloof dat mensen individueel verdorven zijn, maar daar waar maar macht in het spel komt (en waar is dat tegenwoordig niet) loopt het goed fout.

  Like

 15. Ik denk dat je alles van Bernard Guenther op facebook fijn vind om te lezen. Zelfde wereldbeeld, Q, het pedoverhaal, man/vrouw verhoudingen, BLM, samen met zijn vrouw mooie content. Hij laat vooral zien wat je zelf als individu kan doen in deze rare tijden. Verder vind ik het niet zo fijn dat je op twitter neonazi’s liked (Spartacus), maar misschien mis ik iets?

  Like

 16. Oh grutjes wat heb ik geliked? 😱. Ik check niet alle antecedenten als ik iets like. Neem aan dat je ook wel weer dat dat mijn sympathie nou niet echt ligt.
  Die meneer Guenther ga ik opzoeken.

  Like

 17. Macht corrumpeert…..
  Maar inderdaad het is een rabbit hole. Denk ook wel eens… Is alles dan verdorven? En dan ga ik naar buiten zitten zonder WiFi en met een kop koffie en dan denk ik nee… Nog niet.

  Like

 18. Oef, DuPont als uitzicht.. da’s niet echt iets om vrolijk van te worden….

  Maar dat het zo veel is… zijn er dingen op terug te voeren bij jullie ook, zoals meer miskramen oid?
  Zo ver ik weet niet. Wat mij wel opvalt als postbezorgster is dat ik nu net zoveel rouwkaarten bezorg als ‘normaal’ in de herfst en winter. Maar dat kan met de corona te maken hebben.
  Twee buurvrouwen hebben borstkanker gehad, allebei hebben ze het overleefd. De een is op leeftijd en bij de ander zit het in de familie.
  Ik weet er te weinig van om te kunnen zeggen dat het aan ons drinkwater ligt.

  Like

 19. Wat een lijst hè?! Als je je eenmaal in bepaalde dingen verdiept is er geen weg meer terug. In mijn hoofd probeer ik nog steeds puzzelstukjes te leggen hoe te handelen in het dagelijkse leven met al die nieuwe inzichten. Voor mij gaat ook steeds meer gelden, geen woorden maar daden. Iemand kan heel mooi praten, maar wat gebeurt er in het echt? Een hele omschakeling in deze maatschappij waar zo ontzettend veel geluld wordt. (En fijn dat ik weer kan reageren)

  Like

 20. Precies. Als je dan Rutte hoort zeggen dat ze ‘gewoon de weilanden leeg gaan trekken’ voor woningbouw, dan snap je opeens de debiele stikstofeisen. Want daar gaat het niet om, het gaat om goedkope grond voor 300 euro de m2 verkopen. Zulke dingen. Alles, alles heeft andere betekenissen. En dat is inderdaad erg lastig.

  Like

 21. We moeten met zijn allen niet hopen dat het goed komt maar ervan overtuigd zijn dat we met een enorm monsterlijk iets te maken hebben, dat we met zijn allen kunnen verslaan. Dat klinkt misschien pompeus, maar ik denk dat het wel zo is. Nog een kijktip: https://www.youtube.com/watch?v=pyO1JdFdfk0
  En bedankt voor je reactie!

  Like

 22. Jeetje Gerlinde….ik had hier helemaal geen weet van…
  Zoals de titel zegt – Compleet veranderd wereldbeeld- dat is bij mij gebeurd.
  Het moet nog effe landen bij mij…zo heftig allemaal.
  Het lijkt echt ook of ze ons willen uitspelen tegenover elkaar.
  Ik zag een filmpje dat ook blanke mensen slaven zijn geweest en veel meer als de donkere mensen. Dat lees je niet in de geschiedenisboeken. Dat wordt allemaal verzwegen. Zodat we allemaal bonje met elkaar krijgen.
  We moeten allemaal aan hrt vaccin, maar dat we vergiftigd water drinken (ik woon ook a/d Lek) dat geeft niks!
  And so on and on…

  Like

 23. Hoop dat het goed met je gaat, als je open minded genoeg bent om te beseffen dat dit is wat er gaande is kan dat best schokkend zijn.
  Er zijn enorm veel blanken als slaven verhandeld, tot vrij recent. En wat te denken van alle slaven die het WK Voetbalstadion bouwden in Qatar. De slaven die onze kleding maken. Maar laten we het vooral hebben over die paar blanken die Afrikanen verhandelden, met behulp van die zelfde Afrikanen. Honderden jaren geleden….
  Ik denk inderdaad dat ons tegen elkaar uitspelen het doel is. Verdeel en heers.
  En dan… ik wil het niet weten.

  Like

 24. Wat dacht je van alle Oost-Europeanen die voor ons goedkope arbeid verrichten. Ja, ze krijgen betaald, een schijntje. En dan de omstandigheden waarin ze ‘mogen’ wonen en werken. En dan worden ze als paria behandeld wanneer ze besmet raken met Corona. Alleen maar omdat wij goedkoop vlees/aardbeien/champignons/etc. willen eten. Wat deed men ook al weer op de plantages? Oh ja….

  Like

 25. heel goed geschreven stuk ik verdiep mij ook in alles wat er momenteel allemaal gebeurd in deze rare wereld waar een paar mensen bovenin aan de touwtjes trekken en bepalen wat er allemaal gebeurd in deze wereld

  Like

 26. Dank je wel. Het is een bizarre wereld maar er valt veel op de plek als je eenmaal anders gaat kijken.

  Like

 27. Hoi, bedankt voor je verhaal via het contactformulier. Ik ben heel blij met je verhaal, want het is inderdaad beide kanten op fijn te weten dat je niet de enige rare bent. ‘Doe toch niet zo raar’ en ‘zie niet achter elk verhaal een complot’ zei mijn vader een paar jaar geleden. Toen las hij op mijn aanraden het boek van Willem Middelkoop over de ‘Deep State’ en vervolgens werden ze ook meer ontvankelijk voor wat mijn broertje en ik zeggen. Of ze willen geloven dat de koninklijke families deel zijn van nare netwerken wil er misschien nog niet zo in maar langzaam maar zeker… en dan hoop ik toch dat het zich als een olievlek uitbreidt. Want de bewijzen… Lees net over Tony Blair, ook een bekende van Epstein. Zie een filmpje waarin De Jonge zegt dat de bevolking enorm gaat groeien (nog meer immigratie) en dat daarvoor de weilanden leeg moeten. En dan geloven mensen nog dat het om stikstof gaat, al die anti-boeren maatregelen… en zo zie je inderdaad achter elke uitlating een complot maar het gekke is dat het ook zo is. Blijkt keer op keer op keer….

  Like

 28. Super shocking, inderdaad! Ik vind je blogs en je zoektocht heel herkenbaar. Soms wil ik het gewoon maar liever niet weten en gewoon lekker vadertje en moedertje spelen. Maar dat kan niet altijd, want het kwaad is onder ons, trekt aan ons en het wordt steeds zichtbaarder. En weet je waarom het zich zo weert? Omdat het licht sterker is. Het kwaad is al overwonnen en dat weet het. Dit zijn tijden waarin mensen steeds meer kunnen gaan zien wat/wie het goede is en daarvoor kiezen. Voor mij als christen is het van onschatbare waarde te beseffen dat het God niet uit de hand loopt. Zelfs het kwaad is onderdeel van zijn plan. Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat het kwaad zijn wil is of dat hij het zo ingevuld heeft, maar ik bedoel dat hij het ten goede gebruikt en gaat gebruiken. Uiteindelijk zal het kwaad hierdoor (onbedoeld) meer mensen tot het goede, het licht brengen.
  Het zijn moeilijke dingen. Ook in kerken wordt vooral gezegd dat alles ‘complotdenken’ is. Verdeel en heers, hoe doen ze dat toch telkens?!
  Groeten uit Spanje (volgens de nos weer code oranje hier; compleet uit zijn verband gerukt.)

  Like

 29. Ik had dat filmpje van de Leeuw niet aan moeten klikken, gatverdamme, krijg het niet uit mijn hoofd. Ik ben blij dat jij dit soort dingen deelt, dat je ons wakker schud. Ik lees graag van alle kanten iets. Ik ga niet in alles mee van wat je zegt, maar dat hoeft ook niet. Blijf dit soort dingen delen ajb!

  Geliked door 1 persoon

 30. Ja, geeft goed aan hoe ziek ze zijn stuk voor stuk denk ik. En niets fijners dan mensen die andere opvattingen hebben, anders leren we nooit wat 🙂

  Like

 31. Als ik inzoom op deze ‘nieuwe werkelijkheid’ word ik verdrietig en voelt het leven hopeloos verloren. En daar weer vrede mee hebben is mijn antwoord. Als ik uitzoom lijkt het ook vredig en ver weg. Is het een illusoire wereld waarin ik me liever onttrek van de waarheid of is het menselijk zo met ‘trauma’ om te gaan? Aan de ene kant weet ik het wel en zou ik het aan iedereen willen vertellen aan de andere kant vind ik het lastig om er teveel mee bezig te zijn. Het is negatieve energie. Ik draag liever de lantaarn. 😁 Maar voel me schuldig omdat ik niet voorop wil lopen maar deel wel mijn mening als het ter spraken komt. Zie je, wat een rommeltje als ik het teruglees. Hahaha. Maar goed. Zelf voorop lopen zal ik niet zo snel doen. Voel me dankbaar dat jij en anderen dat wel doen. Dankjewel voor het delen.

  Geliked door 1 persoon

 32. Er komt inderdaad steeds meer aan het licht en mensen die dit aanstippen worden als gekkies neer gezet. Er is veel meer aan de hand en meer met elkaar verweven dan wij allemaal weten. Ik heb de filmpjes en dergelijke niet gezien, ik ben bang dat ik beelden niet uit mijn hoofd krijg. Ik ben het eens wat Mickeyvdh zegt: het trekt negatieve energie en ik ben liever bezig met positieve energie. Niet dat het ontkent moet worden, daarom ben ik blij dat er mensen zijn die wel dit soort dingen aan de kaak stellen. Ik denk alleen dat we nooit alles zullen weten, omdat degenen die in die duistere kant vd wereld zitten een meester zijn in dingen in het donker houden. Ik kan hoogstens mijn lichtje laten schijnen in deze wereld, naast kritischer naar dingen kijken, en mijn kinderen meegeven hetzelfde te doen.

  Geliked door 1 persoon

 33. Mooi gezegd. Mijn leven is ook een constante zoektocht naar een niet bestaande balans tussen innerlijke rust en van de daken willen schreeuwen dat mensen hun ogen moeten openen.
  De filmpjes zijn niet heel schokkend in die zin, het laat alleen zien wat ik bedoel. Hoewel dat filmpje van Paul de Leeuw wel erg is. Hij heeft ook veel geprobeerd om het van internet te krijgen maar dat gun ik hem niet 👿

  Like

 34. Mooi gezegd. Mijn leven is ook een constante zoektocht naar een niet bestaande balans tussen innerlijke rust en van de daken willen schreeuwen dat mensen hun ogen moeten openen.
  De filmpjes zijn niet heel schokkend in die zin, het laat alleen zien wat ik bedoel. Hoewel dat filmpje van Paul de Leeuw wel erg is. Hij heeft ook veel geprobeerd om het van internet te krijgen maar dat gun ik hem niet 👿
  Maar niet deze negatieve dingen wel ernstig in balans brengen met wandelingen, leuke dingen doen met de kinderen, lezen, mediteren en hommels knuffelen.

  Like

 35. Dat filmpje van Paul de Leeuw….. Deze kende ik niet, maar ik heb hem altijd een enorme engerd gevonden, vanaf dag 1. Ik heb het gevoeld dat hij niet te vertrouwen is.

  Ik heb de laatste periode ook veel gezien en gelezen van wat weggeduwd wordt als complottheorieën. Als mensen in staat zijn om 9/11 te bedenken én uitvoeren, waarom zou de rest dan ‘alleen maar’ een complot zijn? Pizzagate, die ‘kunstenares’, het Disney symbool, alle sexuele toespelingen in Disney cartoons. Het maakt je echt ziek.

  Ik worstel ook met mijn eigen bubbel en de wereld daar om heen. Moet er echt voor zorgen dat ik veel in die bubbel zit, want anders trek ik het niet. Maar ik wil ook mijn mond niet meer houden.

  Geliked door 1 persoon

 36. Ik heb precies wat hij zegt. Ja het liefst zou ik de hele wereld laten voor wat ie is een niet meer online gaan en in het bos gaan wonen maar heb wel een stem, hoe klein ook, om mensen dingen te kunnen laten zien. Of ze het nu willen geloven of niet. Moet het ook afwisselen en bewust veel offline zijn en leuke dingen lezen, wandelen etc

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s