Complotidiotenlinkjes.

Gevaarlijke complotdenker, complotidioot, mishandelde kinderen met nazimoeder: het was gezellig met de commentaren. Goede tegenargumenten ook 😉 En waarom beginnen mensen altijd over mijn kinderen, hoe zielig ze zijn? Waarom denken mensen dat wat ik hier schrijf, mijn hele leven is?

In elk geval, als je me zo’n idioot vindt, laat dan vooral even een commentaar achter voordat je hier niet meer terugkomt want ik ben enorm benieuwd naar je mening! 😉

In elk geval. Er moet me toch nog wat van het hart. En weet je, als Nederlandse met stemrecht in Nederland is het toch een beetje mijn plicht om me een mening te vormen. Het argument dat ik mijn mond moet houden omdat ik niet in Nederland woon slaat nergens op. Komt meestal van Nederlanders die wel mogen roepen dat Trump zo’n incompetente kloothommel is, zonder ooit een voet op Amerikaanse bodem te hebben gezet.

Kunnen mensen me beschuldigen van een negatief wereldbeeld maar nee, ik houd zo intens veel van onze wereld, onze planeet en alles wat er op thuis hoort. Maar je kop in het zand steken voor wat er onder onze ogen gebeurt is gewoon niet juist.

Want… de machine stopt niet. Niet voordat Agenda 2030 volledig is uitgespeeld. Complotdenken? Wel, kijk om je heen. De bossen gaan de shredder in, windmolens vernietigen zo veel leven om de zakken van een paar mensen te vullen, 5G -crowdcontrol- gaat er komen, de kleine ondernemers worden volledig het ondernemen onmogelijk gemaakt, plekken waar mensen bijeen komen worden gesloten en in plaats van mensen gezonder te maken worden ze allemaal gemaakt tot slaaf van big pharma. Ondertussen gaat Nederland verder met het verder slopen van de natuur ten faveure van Bayer, zit je drinkwater vol met toevoegingen die je gezondheid ondermijnen -op advies van de who- en moeten we inmiddels zo gelijk en cultuurloos zijn dat we geen van allen meer weten wie we zijn. Diezelfde kliek verbiedt het laatste restje cultuur dat we nog hebben of besmet het met hun politieke ‘correctheid’… Is geen toeval!

Ik was geschokt door de uitspraak van Hugo de Jonge dat mocht er straks een gruwelijke tweede golf des doods komen, we mondkapjes niet ‘zomaar’ moeten gebruiken in de ouderenzorg. Dat zou onnodige schaarste creëren. Ja hoor, precies de groep die wel iets te duchten heeft van het virus en wier gezondheid door maanden eenzame opsluiting reeds is verzwakt, stellen we bloot maar straks op straat of op het terras moet je zo’n stuk stof voor je mond. Kierewiet.

Gelukkig zijn de Scandinavische landen wat dat betreft een baken van gezond verstand. Ja mensen pompen zich hier een delirium met al die antibac maar daar heb ik weinig last van.De berichten. Oooh, meer besmettingen! Ja, van Zelfs mijn moeder stuurt berichtjes met ‘het gaat allemaal weer omhoog :((‘ Het aantal besmettingen. Over doden is niet veel te vinden. Omdat ze er niet meer zijn!

Ja, als je test, dan vindt je besmettingen met coronavirussen. Overigens testen ook geiten en papaya’s positief. Maar een besmetting is geen ziekte. Het aantal besmettingen in NL zou vorige week verdubbeld zijn tot 900. Op 17.000.000 mensen. Maar, ze zullen je ‘bij de kladden grijpen’ als je je niet houdt aan de idiote maatregelen.

Een oud RIVM medewerkster, een die wel vrij is om te spreken, vertelt dat mondkapjes niet werken en dat 1,5 meter afstand onzin is. In tegenstelling tot de kladdengrijpmevrouw en Ab Osterhaus is ze geen dierenarts (!) van origine.

Ik heb nog altijd GEEN politicus horen zeggen dat we meer naar buiten moeten, gezonder moeten eten, meer moeten slapen, minder moeten stressen, meer moeten bewegen, meer moeten lezen en al die andere dingen doen die ons betere, gezondere en sterkere mensen maken. Nee, dat moet Doutzen doen. Godzijdank vind het FHI (Noorse RIVM) mondkapjes grotendeels onzin.

Hier een filmpje over de psychologie achter ons allemaal tot chronisch zieken bombarderen. Mocht je de boodschap liever verteld door een man charmant Iers accent horen, dan kan dat hier.

En mensen, dit hieronder… WAS IN 2018! Toen waren er geen lockdowns waren, geen mondluiers, geen 1,5 meter, geen apps….

Dit gesprek is zeer interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in de macht achter de macht. Karel van Wolferen en Kees van der Pijl zijn beiden voormalig hoogleraar.

Op 36 minuten gaat het over Bill Gates. Voor wie hem niet kent, dat is deze man. (tip: zoek ook eens naar de symboliek van de panda-oogjes als je die van jezelf wil openen) Hij legt HIER ook nog even uit hoe hij met 7 miljard vaccins het DNA van de mensen op aarde wil veranderen. Iemand de Netfix docu ‘Pandemic’ gezien? Uit 2019, hierin schetst hij precies, inclusief herkomst vanaf de wet market in China, hoe een pandemie zou kunnen verlopen. Maar denken dat het vooropgezet is, is complotdenken.

In deze video legt een geestelijke uit hoe alles op voorhand bekend was. Data, personen, ‘toevalligheden’, cijfers…. Na negen minuten is de preek voorbij en begint de uitleg.

Het is ook makkelijk, iedereen met een mening die niet in je straatje past afdoen als complotdenker. Maar we denken natuurlijk allemaal op een bepaalde manier over ‘de ander’. Dat is mijn geval niet anders.

Deze forensisch onderzoeker zegt dat er niemand is gestorven aan, alleen maar MET cojona.

De aangepaste coronawet maakt Hugo de Jonge (die met die broer die in vaccins….. laat maar) kapitein van Nederland.

Hoe overleef je de gekte?

En dan ga ik nu fijn deze luisteren. Zin in 🙂

71 gedachten over “Complotidiotenlinkjes.

 1. Precies. Kritisch denken -al zit je er helemaal naast- is zo belangrijk. En dat mis ik. Er is een aantal mensen dat zich uitspreekt en langzaam worden mensen zich meer bewust, maar de meesten vinden het idee dat de overheid ons misschien helemaal niet gunstig gezind is veel te ingewikkeld.

  Like

 2. Ken je Vernon Coleman? Hij heeft verdorie al maanden gelijk. Of hij krijgt gelijk. Hij zegt het zelfde over ouderen inderdaad.
  Volgens mij heb ik hierboven een video van hem gelinkt.

  Like

 3. Voorheen dacht ik ook altijd, och die gekkies😁. Nu zie ik dingen gebeuren wereldwijd die ik gewoon niet kan geloven. Gebeurt dit echt? En dan heb ik het vooral hoe landen en regeringen handelen zonder goede onderbouwing en burgers bijna slaafs volgen. Of daar nu een evilmasterbrein achter zit? Veel onkunde, te grote ego’s die schreeuwen En angst voor onzekerheid bij burgers zijn volgensmij al voldoende. Een aantal grote organisaties die je zou moeten kunnen vertrouwen blijken wel heel beïnvloedbaar te zijn . De gevestigde orde wankelt op zijn benen, chaos. Hoe ik er over denk doet er eigenlijk niet toe. Iemand voor gekkie (en nog veel meer) uitmaken is niet oké. Helemaal niet als we diegene niet eens kennen.

  Like

 4. Ik ben het helemaal met je eens. Hoe vind je dat 🙂 Vandaar dat ik ook altijd zo enorm ageer tegen die stomme mondkapjes die in België verplicht zijn en (gelukkig) in Nederland nog niet. Moet eerlijk zeggen dat ik het niet meer zo leuk vind allemaal sinds maart dit jaar en dat ik aardig depressief aan het worden ben van al dat geleuter over corona corona corona. Ben blij dat er iemand is die er net zo over denkt als ik.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gisteren Sven gezien? Ook weer een mooie uitzending. Die agenda 2030 van de UN… wat ik erover heb gelezen, vind ik eng. Masterplan… ik weet het niet. Maar nu de hele wereld eenzelfde richting op gaat…. ben ik niet gerust.

  Like

 6. Dat vind ik erg fijn. Heb de nodige kleurrijke commentaren gezien 😉 en ben blij dat de medebloggers / kennissen die ik erg waardeer en die reageren een min of meer zelfde mening zijn toegedaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Zooo interessant de vlogs van Sven. Misschien moet Doutzen daar naar linken in haar instagram 😉. En nee je bent echt geen complotdenker. Er zijn heel veel verbanden die wel heeeeel toevallig zijn.

  Like

 8. Kende je deze al? Ik volg je niet op twitter dus weet het effe niet 😜. Kan niet in slles meegaan wat deze heren bespreken maar vind vooral interessant dat uitgelegd wordt dat de geschiedenis bij elke revolutie (o.a. landbouw, industrieel en nu digitaal) zich herhaalt en er een aantal mensen totalitaire heerschappij wil (uiteindelijk). Het goede nieuws is dat het ‘volk’ altijd in opstand komt 😃.

  Geliked door 1 persoon

 9. Het is de manier waarop, los van de inhoud. Tuurlijk mag je je voor je mening uitkomen. Maar zonder haatzaaien en lasterpraat.

  Like

 10. Waar zaai ik precies haat en waar praat ik laster? Zou je dat even willen quoten? Ben me van geen kwaad bewust namelijk… 😉

  Like

 11. Mijn intuitie zegt ook dat er iets niet helemaal klopt met de corona aanpak. Ik wil echter niet uitgaan van opzettelijke slechte bedoelingen. Wat de waarheid is weet ik natuurlijk ook niet. Het volgende artikel vind ik ook wel goede kijk op de zaken. Of toch zeker een andere dan de media ons opdringt: http://reflector.simplesite.com/446708050

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik heb ook het gevoel dat het niet goed met je gaat Gerlinde. Psychisch.. Ik haak ook af. Jammer, want ik vond je positieve insteek vroeger altijd zo fijn. Maar dit, my God… Arme man ook.

  Like

 13. Dat er van alles niet klopt, begon ik na een paar weken ‘intelligente lockdown’ al te denken. Gewoon een gevoel. Toen ik dat deelde, werd ik (zonder schelden) met de grond gelijk gemaakt op allerlei manieren. Wat mij opviel in die reacties was de angst en de complete onmogelijkheid om zeer opvallende dingen (bijvoorbeeld waarom geen beschermende kleding in verzorgingshuizen, als de mensen daar zo kwetsbaar zijn) te zien?

  Toen in mei en juni steeds meer duidelijk werd hoeveel schadelijke gevolgen de social distancing heeft voor het overgrote deel van de mensen (economisch, psychisch, fysiek etc) en die achterlijke noodwet werd gepresenteerd (in het geniep), maar niet van tafel ging, ben ik gaan zoeken naar hoe het komt, dat zovelen de ogen zo dicht hebben en zo vreselijk gaan schelden en je van alles gaan toewensen (geen IC als je ziek wordt, hoop dat je cojona krijgt, je piept wel anders met een dierbare met cojona etc), als je anders denkt. Ik las toen een interview met Mikaela Schippers en Erwin Kompanje (https://www.erasmusmagazine.nl/2020/07/02/nederlands-coronabeleid-veroorzaakt-meer-leed-dan-het-voorkomt/) en een groot deel van het Engelstalige paper dat zij hierover geschreven hebben (via de link kom je daar).

  Er bestaat een psychologische term voor dit verschijnsel: cognitieve dissonantie. Kort gezegd: iets dat te er erg is om te bevatten voor een mens, wordt op allerlei manieren ontkend en ontkracht en daarin gaat men heel ver, veel te ver. Dit is wat je nu ziet gebeuren. Vanuit dit proces word jij voor van alles uitgemaakt, worden je kinderen erbij betrokken, wordt iedereen die de angst van de persoon in kwestie aanwakkert op alle mogelijke manieren de mond gesnoerd. De overheid maakt hier volledig misbruik van met hun verbod op demonstraties door groeperingen die hen tegenwerken, het naadloos overgaan van doden en IC naar besmettingen, het verbieden van alternatieve behandelingen en alleen maar roepen ‘vaccin vaccin vaccin’ en ga zo maar door. En zelfs als het zo gevolgde RIVM schoorvoetend toegeeft in een technische briefing aan de Tweede Kamer op 25 juni dat het virus lang zo dodelijk niet is als in maart werd gedacht en de bijbehorende percentages gewoon aantonen dat het om 98% gaat dat niet tot weinig merkt van het virus, wordt dat aan de kant geschoven door zowel de overheid als de bange mensen.

  Ontken ik het virus? Nee, absoluut niet. Realiseer ik me dat vele mensen die er door getroffen zijn, restverschijnselen hebben, die zeer serieus zijn? Ja, ik zie het alleen al bij een vriendin die thuis ontzettend ziek is geweest. Moeten er maatregelen zijn om het in te dammen en misschien wel weg te krijgen? Ja, absoluut. Ben ik het eens met het huidige pakket maatregelen? Voor een deeltje. Thuis blijven bij verkoudheidsklachten lijkt me een goede zaak, maar maak van mensen met hooikoorts en andere allergieën die een snotneus geven geen paria’s. Idem voor mensen die om andere redenen een chronisch verstopte neus hebben. In je elleboog hoesten en niezen lijkt me ook zonder cojona niet meer dan normaal. Idem voor je handen wassen na bijvoorbeeld het boodschappen doen en deze opruimen. Geef elkaar een beetje de ruimte (dat doe ik al zonder cojona en ik haat het, als een onbekende in mijn persoonlijke ruimte komt en van bekenden vind ik dat vaak ook niet leuk).

  Wat ik mis in het huidige beleid in Nederland is het voortschrijdend inzicht en eenduidigheid in regels. Waarom worden er geen verplichtingen opgelegd aan het aanpassen van airco- en ventilatiesystemen? Waarom mag mijn kapster wel aan mijn hoofd zitten als ze mijn haar doet, maar moeten we buiten 1,5 meter afstand houden? Ik ben single en word beboet als ik in een café, restaurant of op een terras zou daten binnen de 1,5 meter (ik date niet, helemaal geen zin in dat gedoe en een nieuwe man in mijn leven), maar ik mag wel naar een sexwerker. Oh wacht, tegenwoordig krijgt de eigenaar die achterlijke boete, nog zo’n gedrocht van een ‘maatregel’.

  Nog los van alle Bill Gates, VN agenda’s, qanon, Bilderberg groep etc etc zijn dat soort dingen in mijn ogen (en die van jou en een steeds groter wordende groep) genoeg redenen om kritisch te zijn en vragen te stellen, waarbij je dus de cognitieve dissonantie bij zovelen ontzettend aanwakkert.

  Maar hoe bang iemand ook is of hoe oneens ook, schelden en de ander van alles toewensen en eisen om schadelijke dingen te gaan doen (mondkapje dragen), dat mag gewoon nooit. Op geen enkel punt. De twee kampen die er nu zijn, worden vakkundig tegen elkaar uitgespeeld door de overheid, die niet meer het belang van het volk voor ogen heeft, maar het eigen belang en dat van het grote geld. Dat was al lang bezig, maar nu neemt het een bizarre vlucht.

  Geliked door 2 people

 14. @Ilse: Helemaal met je eens. Ik benijd de mensen die het allemaal zo mooi kunnen verwoorden. Er was zoveel mis, er is zoveel mis en dat zal altijd wel zo blijven. De illusie dat anderen het goed met je menen heb ik allang niet meer. Dat zit niet in onze natuur. Dat zit überhaupt niet in welke natuur dan ook.
  Zelfs die race om het vaccin is puur eigenbelang van de fabrikant. Denk je nu echt dat daar een paar filantropen aan het werk zijn? Wake Up, zou ik zeggen. Maar de meesten zien dat niet en weten niet eens dat ook de zogenaamd onschuldige apothekers een winstbelang hebben en jou het medicijn verkopen wat hun de grootste marge geeft. Het is maar dat je het weet.

  Geliked door 1 persoon

 15. Wat heb je dat helder en evenwichtig beschreven.
  ‘United we stand, divided we fall’… mensen willen vasthouden aan het idee van de overheid die wellicht een beetje blundert maar het allerbeste met ons voorheeft. Mensen gaan steeds harder schelden op degenen dat in twijfel trekken.
  Net als jij ontken ik niet dat corona een naar virus is voor sommigen. Net als griep dat soms is. Maar de dingen die er nu worden doorgedrukt: ik weet niet wanneer de meerderheid het gaat zien maar ik ben bang pas als het te laat is.

  Als je eenmaal begint te twijfelen en lezen is er geen weg meer terug. Ik deel binnenkort wat links, die van jou zal ik erbij zetten. Mensen reageren gewoon echt heel fel als je dingen beweert die tegen hun idee ingaan. Misschien is dat ook wel een soort wanhopig vast willen houden aan hoe ze ooit dachten dat het was…. En de andere kant wil zo graag hun kant laten zien, mensen wakker schudden. De bewijzen er, het is inderdaad ‘hidden in plain sight’. En dat is dan wat we weten….

  Zucht…. ik weet dat ‘we’ niet gek zijn. Ik denk niet dat iedereen die zo boos reageert op mij, dat wel is. Ik snap dat de waarheid onder ogen zien schokkend is. Ik had dat na het kijken van de zeitgeist films 11 jaar geleden. ’t Is niet allemaal waar, maar dat is ‘realiteit’ van de meerderheid nog minder. Het wordt wat.

  Like

 16. @Vlinder, dank je wel voor je compliment over mijn schrijven. Ik heb er ontzettend veel over gelezen en nagedacht. Teveel denk ik soms wel. Kan het erg moeilijk loslaten.

  Ik denk dat de natuur op zich goed in elkaar zit. Behalve de mens en de apen/primaten die genetisch heel dicht bij ons staan, moordt er volgens mij geen enkele soort voor de lol. Nou ja, hoe leeuwen met de welpen van andere mannetjes omgaan, daar word je ook niet vrolijk van. Maar ik heb behalve de mens nog geen enkel ander levend wezen dingen zien bedenken en/of uitvoeren om zo snel mogelijk zoveel mogelijk soortgenoten te doden of de natuur proberen te manipuleren om precies te doen wat wij willen ipv ons aan te passen.

  Geld maakt in mijn ogen alles kapot. Heb je te weinig om te kunnen leven (simpel leven, zonder auto, vakantie, de nieuwste gadget met simpel, maar goed eten, kleding die je draagt ipv alleen maar je kast vult, repareren etc etc), dan ga je kapot van de stress, omdat ze maar blijven hijgen in je nek en je met achterlijke boeterentes etc nog verder de grond in trappen. Heb je genoeg of (te)veel, dan blijft de stress of dat wel zo blijft en hoe je alles maar kan kopen, krijgen en doen wat je denkt allemaal nodig te hebben en recht op denkt te hebben. En daarom verkoopt die apotheker hetgeen waar hij het meeste aan verdient, ongeacht wat de gevolgen zijn voor de patient. De verzekeringsmaatschappijen zijn nog crimineler wat dat betreft.

  Like

 17. @Gerlinde, wat jij beschrijft over die films, heb ik nog steeds bij de beelden van 9/11. Ik kan nog steeds niet geloven dat mensen dat kunnen bedenken en in het echt uit gaan voeren. Een film misschien wel, alhoewel ik daar ook steeds meer moeite mee krijg. Zeer recent nog de film over een vliegend casino gezien (Money Plane geloof ik), dat iemand moest overvallen. De manier waarop die opdrachtgever die overvaller zo ver kreeg, was al schokkend. Wat er in dat vliegtuig gebeurde (waarop gegokt werd en hoe makkelijk de slachtoffers weggewoven werden), was echt bloedstollend. Niet vanwege spannend, maar omdat het heel erg lijkt op een van de dingen, die nu (weer) aandacht krijgen en weggezet onder het mom van complottheorieën (oa pizzagate). Maar waarom zou dat niet waar zijn (ook al hoop ik zo van niet)? Waarom zou Avicii dan die vreselijke clip gemaakt hebben bij For a better Day en een paar jaar later zelfmoord gepleegd hebben, waarvoor nooit een verklaring is gegeven (of in ieder geval vrijgegeven)? Waarom zijn zoveel mensen overleden die hiernaar onderzoek deden en hun mond opentrokken?

  Ik krijg ook steeds meer de neiging om te gaan schreeuwen en slaan. “Word wakker!!! Zie hoe verrot een kleine, maar zoveel bepalende groep mensen is!! Doe je ogen open! Wil je dit voor jouw toekomst? Voor die van je kinderen????” Maar dan deel of zeg je iets dat niet gelinkt is aan welke groepering of zo (dat blog van Alex Voerman met een hele heldere en simpele analyse van de aangepaste noodwet bijvoorbeeld https://wimvoermans.wordpress.com/2020/07/14/nieuwe-wetsvoorstel-tijdelijke-maatregelen-covid-19-nog-steeds-niet-aan-de-maat/) en dan nog wil men er niks van weten. Cojonamoe, wil mijn dag niet laten beïnvloeden, ik denk anders dan jij en dus lees ik het niet en ga zo maar door.

  Nog los van de mate van ernst van cojona, hoe kan het zijn dat zelfs analyses van dat wetsvoorstel door mensen aan de kant geschoven worden? Het is geen 5 voor 12 meer, het is 2 seconden voor 12, zoals ik iemand zag verwoorden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s