De waarheid? Een andere kijk in Fall of the Cabal.

Elf jaar geleden had ik de tijd om van alles te lezen. Over anders leven, minimalisme, besparen… ik had een baby die ’s nachts huilde en overdag alleen maar bij mij wilde zijn. Ik zat nogal veel achter de computer. Door een commentaar ergens ging ik op zoek naar de Zeitgeist films. Drie stuks, in totaal negen uur durend. Het veranderde mijn blik op de wereld volkomen.

Het komt erop neer: niets is wat het lijkt van wat ons verteld is.

En als je dat eenmaal hebt gezien, kan je nooit meer terug naar ‘normaal’. Het was mijn red pill, zoals dat tegenwoordig heet. Je kan ervoor kiezen de wereld te blijven zien zoals die gepresenteerd wordt door politici, massamedia, grote bedrijven, overheden, de televisie…. (de blauwe pil in The Matrix) of je kan de andere kant bekijken, ook al is die gruwelijk en gooit die je hele wereldbeeld omver (de rode pil)

En die is niet mooi. Er zijn machtsstructuren waar de meesten geen weet van hebben. Gruwelijke dingen. Those who know can not sleep…. Hoewel ik goed slaap, is mijn wereldbeeld anders dan dat van de meesten. Maar daarom ben ik ook niet heel verbaasd door wat er nu gebeurt.

De laatste tijd heb ik flink wat bijzondere commentaren mogen ontvangen. Sommige laat ik staan, andere verwijder ik.
Ik denk dat mensen in veel gevallen fel reageren omdat ze diep van binnen weten dat er iets gebeurt dat niet koosjer is. Ze willen echter zo graag dat alles bij het oude blijft, dat er geen kwade machten in het spel zijn (behalve die gekke Trump) en dat de machthebbers weliswaar soms wat foutjes maken maar echt het allerbeste met ons voor hebben.

Valse leugens hoort men liever dan de ongemakkelijke werkelijkheid.

Weet ik wat De Waarheid is? Natuurlijk niet. Ik wil graag dingen aanwijzen die niet kloppen maar ik snap ook dat het makkelijker is om te schelden dan op een linkje te klikken en te lezen.

There is a silent war raging right now and the battlefield is your mind. Information warfare is the manipulation of information trusted by a target without the target’s awareness so that the target will make decisions against their interest but in the interest of the one conducting information warfare. The centerpiece of the deep state’s Information Warfare strategy is control of the mainstream media (MSM). The deep state uses the MSM and even Hollywood to promote their version of the truth, which is suited to meet their needs and not yours. This truth bending by the MSM is what we call a “narrative” and the narrative is repeated over and over on their vast media network to influence and shape your thoughts on a particular topic. In order to beat the Deep State at Information Warfare you require knowledge and truth, which is why Q and the Great Awakening is such a dire threat to them. When you are awake you can see clearly through the deceptive naratives of the MSM, the Deep State and their controllers.

Q

Er is een documentaire, Fall of the Cabal. Ik link hem hier, voor wie wil kijken. Gemaakt door een Nederlandse documentairemaakster, Janet Ossebaard.

https://www.bitchute.com/video/KMBcAvYH1f3L/

Ik waarschuw dat hij schokkend is. Niet zozeer expliciet in beelden (hoewel ook niet gemakkelijk) maar des te meer in informatie. Er zijn theorieën, vragen maar ook gewoon meer dan genoeg feiten.

Wie is waarvoor veroordeeld? Wie gaat om met wie? Wie werd vermoord nadat hij of zij wat onderzocht had? Zijn de foto’s vluchtelingenstromen en gifgasaanvallen altijd even echt? Was prins Bernard echt een oorlogsheld? Waarom bezoeken Obama en de Clintons een pizzarestaurant waar afbeeldingen hangen van misbruikte en dode kinderen? Wat is het toch met pizza? Wat doet Beatrix met een kunstenares die kannibalisme en kindermoord verheerlijkt? Zijn Chris Cornell en Chester Beddington (Linkin Park) vermoord omdat ze zich actief inzetten tegen kindermisbruikers en pedo’s? Waarom komen logo’s van pedofielen terug in Disneyfilms, op de kleding van geestelijken en sieraden van machthebbers? Welke halve garen zitten er achter de ‘factcheckers’ van Snopes?

Hij toont verbanden aan die de laatste tijd meer en meer bloot komen te liggen, nu Trump is ‘draining the swamp‘. (klik hier voor wat Nederlandstalige duiding en speculaties die het niet overzichtelijker maakt)

Ik weet het, door de MSM is hij afgeschilderd als de grootste lompe milieuvervuilende hork, maar samen met een groot aantal hooggeplaatsten (‘Q’) werkt hij samen om mensen te ontmaskeren.

Veel van zijn ‘lompe’ acties, spelfouten en gekke dingen zijn weldoordacht en tekens voor wie dat wil zien. En dat zien steeds meer mensen. Geef het een kans. ’t Is ook de eerste president sinds lange tijd die geen oorlogen is gestart, maar terugkomt met vrede met Noord Korea.

Oh, ik ga zo worden uitgemaakt voor alles wat lelijk is. Maar het maakt me niet uit.
Als voor elke tien negatieve commentaren een iemand zegt dat ik de kijk op de wereld heb kunnen veranderen, ben ik al lang blij.

De dingen moeten worden onthuld. We kunnen onze ogen niet sluiten. Het doet me niets meer als je me voor gek verklaart of medelijden hebt met mijn man of kinderen. Ik weet wel dat ik niet hetzelfde over jouw man of kinderen zeg als je mening me niet aanstaat of je me voor gek verklaart.

En misschien zit ik er helemaal naast. God, ik zou zo graag willen dat er geen woord van waar was.

Nogmaals: ik zeg niet dat ik de waarheid ken. Ik zeg niet dat in deze docu de waarheid wordt verteld. Wel dat deze wereld wordt bestuurd door een stel intens zieke figuren, die zich niet eens mens zouden moeten mogen noemen. Zieker dan wij ons kunnen voorstellen. Doe je eigen onderzoek. Google. Of DuckduckGo.

En naast deze ellende, is er hoop. Uit onverwachte hoek. Meer en meer mensen openen hun ogen en gaan op onderzoek uit. Natuurlijk word je geridiculiseerd als je dingen zegt die haaks staan op heersende opvattingen van mensen. Maar onze groep van ‘complotdenkers’ groeit. (mensen die regering en MSM in twijfel trekken zijn tegenwoordig complotdenkers)
Mensen worden steeds kritischer maar sommigen houden wanhopig vast aan wat ze eens dachten dat waar was.

Ik heb deze dingen behalve soms in een linkje bij leestips nooit zo benoemd. Maar in het licht van de huidige ontwikkelingen, denk ik dat het belangrijk is om dit tegengeluid te laten horen voor wie het wil onderzoeken. De documentaire biedt daartoe genoeg stof. En anders deze wel.

Down the rabbithole, mensen 😉

44 gedachten over “De waarheid? Een andere kijk in Fall of the Cabal.

 1. Nou laat mij dan ook maar een complotdenkers zijn, graag, ik neem niets meer voor zoete koek, een medaille heeft twee zijden en wat er tussen zit.
  Dusse thank God im not the only one thinking like this! Eerst alles uitzoeken en de voors en tegens bekijken, en onafhankelijke mensen opzoeken. Waar rook is is vuur.

  Bedankt voor de link en uitleg, die ga ik morgen op t gemak bekijken!

  Ps. Geniet van de vakantie met zn alles 🙂

  Like

 2. Dank je voor je verhelderende blog. Ik kijk morgen zeker de link. Ik was al argwanend maar nu door die hele Covid toestanden nog veel meer. Doe zo verder!

  Like

 3. Dank je wel, jij ook.
  ‘Complotdenker’ is wat mij betreft meer een badge of honour aan het worden. Beter dan mainstreammediavolger.

  Like

 4. Bedankt Gerlinde, ik ga er in het weekend eens rustig voor zitten om te kijken en lezen.
  En ik vindt het fijn dat er ook mensen te vinden zijn die hun nek uitsteken om juist ook de andere kant onder de aandacht te brengen.

  Like

 5. Ik las laatst de term ‘Compleetdenker’. Vind ik een heel goeie. Niet dat ik alles weet en soms zou ik willen dat ik de rode pil nooit had geslikt. Maar je kunt niet meer terug. Als je het eenmaal ziet, zie je zoals jij beschrijft zoveel patronen, zoveel symbolen, zoveel zaken die gewoon niet kloppen jet het beeld wat geschetst wordt in msm.
  Neem alleen al het klimaat en het weer. Ben ik al jaren mee bezig voordat het ‘een issue’ werd. Klopt van geen kant. En dan accepteert het gros van de mensen ook nog dat het ‘heel normaal’ is dat het KNMI met cijfers knoeit. Ik noem dat frauderen voor de CO2leugen. Maar critici krijgen namen over volgers van een gek uit de vorige eeuw.

  Lieve meid, bedankt voor je inspirerende en tot nadenken blogs.

  Like

 6. Ah dank je. Ben blij dat jij ook gewoon durft te schrijven wat je denkt ook al klopt dat niet met de heersende mening. Idd, het klimaat. Het zal best veranderen, dat doet het altijd. Maar nu: de milieubeweging is dood en vervangen door een corporate organisatie die alles doet om de zakken van grote energiebedrijven en banken te spekken, daarbij de aarde nog verder uitputtend en vervuilend…. ander verhaal.
  Herinner me een interview in Elsevier met voormalig knmi directeur. Die zei 15 jaar geleden ofzo al dat je alleen nog mocht werken met modellen die opwarming aantoonde. Hij was toen gestopt daar.
  De letters van het woord covid… (66 volgens c = 3) en 6 letters = 666. De 666 in google chrome. Google chrome, google wiens graphics processing unit ‘adreno’ heet….

  Geliked door 1 persoon

 7. Deze informatie komt langs verschillende kanten op me af, hoewel ik heel erg de reflex heb om gewoon verder te doen met mijn eigen (redelijk op onszelf – met ons gezin – lockdown zat enkel in ons hoofd want niet zoveel anders dan normaal) leventje want daarin is in de praktijk nog niks veranderd en de basis van ons denken en handelen is vanzelf al niet zomaar gelijklopend met de reguliere of alternatieve stromen maar eerder een eigenwijze mengelmoes. Ik ga toch eens kijken naar je link.
  Chris Cornell ❤️ gelukkig was ik op GMM toen hij er voor het laatst stond.

  Geliked door 2 people

 8. Gerlinde, ik stemde vroeger groen. Ben nu van smoelenboek af, maar heb regelmatig geschreven dat juist omdat ik zo begaan ben met de natuur ik met afgrijzen sta te kijken wat er van ‘milieu/klimaatbeleid’ is verworden. En dat ik nooit meer op zo’n zogenaamde groene partij zal stemmen.

  Ja, die symbolen van de cijfers. ‘Het toeval’ dat Mr. M.ic. ro soft een oefening deed over ‘een pandemie’ (plandemie naar mijn idee). Hij heeft ook al iets gemompeld dat het volgende gevaar een aanslag is met een biologisch wapen. Dat u het alvast maar weet.
  Hij heeft zelf diverse bunkers vol met water, voedsel, medicatie.

  Zoveel dubieuze symbolen die eerst niet opvielen. Maar zelfs al let iemand daar niet op. De ceremoniele opening van de Gotthardtunnel in Zwitserland is zeer duister. Optredens van Madonna met satanische verwijzingen. Die eindceremonie van de olympische spelen van 2012.
  Ik ben nog steeds geinteresseerd in paganism, natuurkracht. Helaas wordt ook hiermee geprobeerd dit in te sluiten met het alfabetgebeuren, feminisme, anti Trump etc. En het is zoals met veel dingen, het kan ten goede worden gebruikt maar ook ten kwade.

  Die koninklijke families met hun voorliefde voor fascisme (was toch niet toevallig dat prins Harry zo’n kostuum droeg tijdens een feestje). Het trouwen ‘onder elkaar’. Het wordt dan gebracht als trouwen met een ‘burgermeisje’. Maar Maxima en Alexander zijn familie van elkaar. En Maxima’s vader en prins Bernard kenden elkaar goed. Ook Kate is ‘gewoon’ van adel. Diana die onder bizarre omstandigheden overlijdt. Heeft David Icke nog bijzondere dingen over gezegd. Soms zijn zijn uitspraken wel heel bijzonder naar mijn idee. Maar de mythologische verwijzingen zijn wel erg toevallig. En de gebeurtenissen rondom haar dood mogen nog heel lang niet bekend gemaakt worden.

  Je kracht in eigen hand nemen. Weten wat er aan de hand is en mensen informeren. Gaat steeds beter merk ik in mijn omgeving

  Like

 9. Ik vond Kate Middleton haar kledingstijl echt geweldig. Tot ik in die docu zag dat ze dezelfde jurk droeg toen ze uit het ziekenhuis kwam als Rosemary’s Baby. Zoals Q zegt: how many coincidences before mathematicly impossible?

  Like

 10. Ik vond Kate Middleton haar kledingstijl echt geweldig. Tot ik in die docu zag dat ze dezelfde jurk droeg toen ze uit het ziekenhuis kwam als Rosemary’s Baby. Zoals Q zegt: how many coincidences before mathematicly impossible?
  Oh ja, ik las dat de ouders van Pippa een ‘estate’ hebben. Dat hebben de ouders van Kate dan ook he? Maar ‘normale’ mensen hebben dat echt niet.

  Like

 11. Ach jeetje nu toch,
  Arme, arme meisjes. Jullie kunnen lezen maar begrijpen??
  Ik begrijp in ieder geval helemaal niks wat jullie opdissen.
  Gerlinde zegt: dank je, als iemand haar gelijk geeft. Laten we hopen en jullie nog het meest dat je geen gelijk krijgt.
  Mijn prangende vraag is nu: wat doen jullie hier aan??
  Alleen maar benoemen en griezelen wat anderen jullie voorschotelen is niet genoeg.
  Voor jullie toekomst en die van je kinderen moet je nu echt in actie komen. Daden stellen.
  Anders is dit weer bangmakerij van jullie kant. Daar schiet de mensheid dus niks mee op.
  Ik verwacht er veel van!!
  Dus kom op, achter die pc vandaan, opstaan en tegengas geven. Niet alleen maar via een blogje.

  Like

 12. Het gaat er niet om wie gelijk heeft, maar kunnen we luisteren naar iemand zonder direct in de aanval te gaan.
  We worden via de media met zoveel ellende geconfronteerd waar ik als persoon geen raad mee weet en ik denk velen met mij. In mijn “micro wereld” kan ik verandering aanbrengen en me bewust zijn van hoe ik in het leven sta.
  Dat is al best een opgave. Veel meer kan ik niet doen. Groetjes , Astrid.

  Geliked door 1 persoon

 13. We kunnen stoppen met:

  Het bekijken van hun films
  Het gebruiken van hun platformen
  Het stoppen met kijken naar hun nieuws, en zelf achter dingen proberen te komen.
  We kunnen stoppen met onze hoofden te laten vervuilen met hun ‘mind control’.
  We kunnen stoppen met het kopen van hun producten in hun winkels gemaakt met slavenarbeid.
  We kunnen stoppen met het eten dat ze ons door de strot willen schuiven als ‘verantwoord’.
  We kunnen stoppen met op ze te stemmen.
  We kunnen anderen bewust maken.
  We kunnen ons eigen leven leven, in plaats van ons massaal gek te laten maken en voor te laten liegen.
  We kunnen ons voorbereiden op de mentale schok als er ook maar een deel van de informatie waar blijkt te zijn.
  We kunnen elkaar helpen.
  We kunnen stoppen met elkaar kleineren om een afwijkende mening.
  We kunnen eenvoudiger leven en minder afhankelijk zijn van ‘het systeem’.
  We kunnen stoppen met elkaar te tering in te wensen en te slaan.
  We kunnen stoppen met elkaar veroordelen voordat we elkaar ooit gesproken hebben.

  Like

 14. Precies. Ik kan de wereld niet veranderen, maar de wereld om mij heen wel. Ik kan mensen helpen zonder iets terug te verwachten, ik kan aardig zijn tegen iedereen, ik kan bij mijn eigen idealen blijven, proberen om mijn money te stoppen waar mijn mouth is, mijn kinderen voor henzelf te laten denken (en als ze allemaal feminist willen worden so be it, als ze maar weten waarom).

  Like

 15. Ik ben heel blij met Bernhard Guenther op facebook. Helaas heeft hij nu weer een ban….Merk dat ik behoefte heb aan duiding in deze lastige tijden. Door hem ben ik weer terug bij een oude liefde: astrologie en Human Design. Oh Ivo Slangen op facebook, ook fijn. Hij post niet veel, maar alles is spot on.

  Like

 16. Ik weet al heel erg lang dat er dingen niet kloppen, dat niemand iets doet in ons belang maar alles in eigen belang. Macht en geld. Ik lees veel boeken en kritische sites. Lees ook climategate.nl waar je klimaatmaffia het vuur aan de schenen wordt gelegd.
  Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar. Overigens niet alleen de mens: alle wezens die om ons heen bestaan.
  Ik blijf wat dat aan gaat nog even in het midden hangen. Ik heb geen politieke voorkeur, ik kijk tegen niemand op, ik aanbid niets of niemand, ik veracht het geloof en dan met name diegene die het prediken, ik weet niet wat ik moet geloven, ik weet ook niet wat de waarheid is, als die al bestaat, dus kabbel ik verder met mijn leven en probeer te laveren tussen alles en iedereen. Ik ben niet iemand die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt omdat ik niets en niemand nastreef, geen overtuiging, geen geloof, niets, behalve rust en geluk in mezelf (die ik ook niet vind). Wat jij zegt: leef je eigen leven en dat doen we ook. Ik met iets meer kritiek dan mijn wederhelft, maar we proberen ons niet gek te laten maken.

  Like

 17. Vanavond weer wat te kijken/ luisteren onder de afwas. Stuur ik de rest van de familie uit vissen, die zullen anders wel gaan zitten zuchten, wat kijk je nu weer !😂

  Like

 18. Dank je, Gerlinde. Ik denk nog even na of ik het ga kijken. Geloof het zo ook direct! Mijn vertrouwen in de overheid en de msm was er al haast niet en ik gok dat dit het nog minder maakt ;). Groetjes

  Like

 19. Ik zou die rode pil ook wel eens terug willen geven. En toch weet ik op een of andere manier toch door te gaan met mijn leven. Hou dat bewust ook erg klein, zeg maar. Ik probeer in alles echt bij mezelf te blijven. Maar dat is niet makkelijk, helemaal niet in deze tijd. Ik zie mensen keuzes maken, waarvan ik echt denk ‘wat krijg jij een klap, als je straks ineens alles in 1x voorgeschoteld krijgt’. Maar ik laat het bij hen. Als ze me daarom niet meer willen spreken etc, dan is dat maar zo.

  Geliked door 1 persoon

 20. Dank je voor de link, ga gauw kijken.
  En kom maar door met andere intressante linkjes! Je zoekt je soms rot naar geloofwaardig materiaal ☹️

  Like

 21. Die jurk van Kate was idd een bizar ‘toeval’.

  Verder nog een aanvulling wat ik kan doen tegen al die akelige dingen. Ik praat en schrijf erover en hoop dat mensen gaan nadenken voor zichzelf.
  Ik zie ook heel sterk de agenda om mensen tegen elkaar op te zetten. Mensen die niet volledig politiek correct zijn en een beetje kritisch worden al snel weg gezet als een soort ongedierte. Dat maakt het voor veel mensen moeilijk om anders te denken, want het is zo ‘veilig’ binnen de ‘safe space’.
  Maar tegelijkertijd worden zij juist weer heel bang gemaakt (klimaat, een heftige griep etc). Mensen die bang zijn, zijn gemakkelijker te manipuleren voor de geplande agenda en accepteren zaken die ze normaal gesproken niet hadden geaccepteerd.

  Ik ben het helemaal eens met je lijstje over wat je ertegen kunt doen.
  En verder denk ik dat liefde het beste is wat ik er tegenover kan zetten. Liefdevol en met aandacht leven.
  Warme groetjes van mij.

  Geliked door 1 persoon

 22. Niks aantrekken van negatieve commentaren hoor. Soms zijn die opbouwend en soms lees je ze diagonaal en slip…
  Ik bekijk die theorieën soms ook. Ergens weet ik wel dat er meer is dan wat wij weten, maar vraag blijft wat ik daar in mijn huidige leven kan mee aanvangen. Dus ik beperk het tot het minimum en focus me voornamelijk op datgene wat ik ervaar.

  Like

 23. Precies, ze zetten ons tegen elkaar op. Wel o geen mondkapje, wel of geen vaccin, BLM, links en rechts…. Terwijl de vijand niet onze medemensen zijn, maar…. de hogere machten.

  Like

 24. Dat is ook wijs om te doen, denk ik. Je ogen open houden maar zorgen dat je je leven niet verzwaart met dingen die niets toevoegen. Voor mij voegt het wel wat toe, ik wil het gewoon weten. Lees me suf, zeker begin corona weer. Als het je stress geeft of moedeloos maakt, moet je het niet doen. Zonder je kop in het zand te steken, denk ik. Want daarmee breng je alleen jezelf in een lastig parket, later.

  Like

 25. Goed dat je hier over schrijft!! En wat dacht je van Avici….kijk eens naar de videoclip For a better day.
  Ook zelfmoord? ik geloof er niets van.

  Like

 26. Die video! Als je het eenmaal ziet gaat het ook nooit meer weg he? Pffff, morgen maar de natuur in en nergens over nadenken als het lukt….

  Like

 27. Er zijn processen gaande, Trump is draining the swamp…

  Half Hollywood, de Clintons…. En wat er nog volgt….

  Even je hoofd leegmaken en genieten van natuur of iets anders simpels… Even weer aarden… Is zo belangrijk. Maar voor alle vermoorde en misbruikte kindjes denk ik dat het goed is dat we ze erkennen ipv wegkijken. Kunnen we verder, naar iets mooiers 💚

  Like

 28. Ze zegt ook door je eigen onderzoek. Serieus, hele volksstammen worden 24 7 voorgelogen door NOS BBC en noem ze maar op. Zij kaart en paar heel terechte dingen aan. De kindermisbruik en Epstein en de Clintons zijn vallende as we speak. En ik zeg niet dat het De Waarheid is. Het is een andere kijk op dingen die we wel en niet in het nieuws zien. Doe je eigen onderzoek. Geloof haar niet maar geloof ook de NOS niet. Of het NRC. Of welke andere corrupte club met drie letters dan ook.

  Like

 29. Ik ben niet Verlinde, maar ik deel haar lachbui over die Pepijn wel. Hij haalt zijn debunks uit of de msm of allerlei dubieuze, zogenaamd wel betrouwbare bronnen. Natuurlijk wordt alles waar hij het over heeft door de msm ontkracht. Over de gehele wereld. Omdat die msm eigendom is van 7 bedrijven. Sinds wanneer is de msm (weer) objectief? Alleen al de huidige berichtgeving over covid19 zit vol met halve weergaven van gebeurtenissen en gaat vooral over angst-aanjagerij.

  En te veel mensen die bijvoorbeeld de cabal onderzocht hebben of uit de school geklapt hebben, zijn vermoord. En waar zijn al die vermiste kinderen gebleven? In de huidige tijd kunnen ze vanuit de ruimte lezen wat je op het schermpje van je telefoon tikt, maar tienduizenden kinderen kunnen ze niet vinden?

  Ik hoop echt met heel mijn hart dat bijvoorbeeld dat hele cabal verhaal een volledige leugen is. En zelfs als ‘maar’ 10 % waar is, is dat 10% teveel!!

  Die Pepijn: in mijn ogen nog in volledige cognitieve dissonantie. En ik geef hem daarin geen ongelijk, want dit is een vreselijke rode pil om te slikken.

  Geliked door 1 persoon

 30. Het is ook altijd grappig, we horen heel de dag de leugens van de msm en regering. Overal worden we geconfronteerd ermee. Een paar mensen zijn zo dapper om er iets tegen te zeggen. Sommige artsen, sommige artiesten, sommige filosofen, sommige wetenschappers, sommige nieuwsgierige mensen die dingen ontdekken. Die worden aan alle kanten geridiculiseerd, monddood gemaakt, gecensureerd. En dan komen mensen die de docu niet gezien hebben met de eerste vondst van de google-search ‘fall of the cabal debunk’ en die komen ze dan presenteren als de waarheid. Ik doe het niet met wat ik post, ik zie het vooral als een handreiking naar het doen van eigen onderzoek. Je eigen mening vormen. Natuurlijk is niet alles waar. Maar ik ben bang dat het waarheidsgehalte hier groter is dan in de gemiddelde uitzending van het NOS journaal.

  Like

 31. Opmerking, Adreno is geen onderdeel van de browser Chrome. Fabrikant Qualcomm maakt veel processoren voor de mobile markt. Die processoren hebben een grafisch gedeelte dat ze Adreno genoemd hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s