Cursus Fundamentals van Wim Hof met 50% korting.

Het is wederom een prachtige dag. Vanmorgen, bij het opkomen van de zon, ging ik ‘bade’. In zee. Ik denk dat ik vijf minuten erin ben geweest en dat is wel een persoonlijk record. Het was heerlijk. Magisch en stil. Na een minuut verdwijnt de ergste kou en ik zal niet beweren dat het lekker warm is daarna, maar zeker weldadig. En daar ging het om.

Normaal douchte ik ook koud, maar ik vond het ook altijd koud. In combinatie met de ademoefeningen en de mindset, ervaar ik het heel anders. Ik ga nu ook fietsen met de kleinste op de fiets. Heuvel op, heuvel af. Gewoon, voor de fijn.

Omdat ik zo enthousiast ben over de hele methode, bestelde ik de cursus op internet.

Ja, de meeste informatie is online te vinden, gratis, maar soms is het ook fijn om te kunnen zien hoe het ‘moet’. Het motiveert.

Voor mensen die wellicht ook enthousiast zijn en de cursus willen volgen, hiermee krijg je 50% korting op de ‘fundamentals course’. En nee, ik verdien er niets aan. Nooit gedaan, zal ik nooit doen ook. Het is gewoon een filmpje.

Ik denk gewoon dat meer mensen hier wel iets aan zouden kunnen hebben, vandaar.

Och ja, geld uitgeven aan de dingen die je belangrijk vind, toch? 😉

En voor de vrolijke noot: