Het gaat niet om een virus deel 435224

Op 20 maart worden overal protesten georganiseerd. En ik ben geen voorstander van zulke, door de overheid gedulde en geleide bijeenkomsten maar toch denk ik dat het goed is om massaal te verschijnen en te laten zien dat we ons niet langer laten onderdrukken. En dus reizen we als het goed is, af naar Oslo.

Ik heb nog wat leuke linkjes. Nou ja, leuk. Iedereen die nog meewerkt aan dit totaal belachelijke circus is actief bezig met het graven van zijn eigen graf en dat van vele anderen. Het gaat namelijk niet om een virus, maar zo veel was bij velen sinds half april vorig jaar toch al wel duidelijk.

Als ‘Build Back Better’, ‘Agenda 2030’, ‘Great Reset’ en het World Economic Forum je nog steeds niet zeggen of als mensen nog steeds denken dat dat het complot is, heb je zelfs zitten slapen bij het acht uur journaal, zo openlijk wordt het tegenwoordig gebracht. Allemaal zijn de politici verbonden met build back better, 6uild 6ack 6etter, oftewel het duivelse plan om de wereldbevolking tot monddode slaven te maken.

Het zoontje van Grapperhaus doet iets met ICT bij het WEF, Mark Rutte krijgt de ‘Global Citizen Award‘ uit handen van Klaus Schwab (de oprichter van het WEF) en Sigrid Kaag is ook geen onbekende. Een van de slogans van de Great Reset: You’ll Own Nothing and You’ll be Happy.

Het complot is inmiddels dat de overheid goed voor je zorgt, dat we opgesloten en gemuilkorfd moeten worden met niet-werkend, doch identiteit-ontnemend mondverband en de huidige generatie politici ooit maar iets fatsoenlijks hebben gedaan voor hun land.

Braaf meewerken en jezelf thuis opsluiten en een vrolijke zelfgepunnikte, totaal nutteloze muilkorf opzetten in de winkel, het accepteren dat alle middenstand wordt vermorzeld, de schuldenberg nog hoger wordt en dat kinderen (KINDEREN lieve mensen!) wekelijks in de neus worden geboord met een wattenstok om ze met een niet-werkende test wederom massaal in quarantaine te kunnen gooien. Een leuke afwisseling voor ze met het 1,5 meter bij je klasgenoten vandaan met een mondkap in de klas zitten. Het is geïnstitutionaliseerde kindermishandeling en niets minder.

Gelukkig valt Noorwegen nog mee maar de idiotie rukt verder op. In Kristiansand worden mindkapjes ook aanbevolen. En waarom? Kijk naar die gruwelijke sterftecijfers mensen! Twee mensen in het ziekenhuis met corona! Een (1!) dode sinds vorig jaar mei! Paniek! Er wonen ook maar 85000 mensen daar in de kommune….

Dit beleid is er niet om een virus in te dammen.

En dat vaccin is geen vaccin maar genetische manipulatie, iets dat iedereen met een internetaansluiting nu inmiddels wel zou moeten kunnen achterhalen.

Ik vind het verbijsterend dat mensen alleen maar afgaan op de blauwe ogen cocaïnekijkers van Hugo de Jonge en zonder ook maar even te kijken waar ze zich mee in gaan laten spuiten en dan een risicoafweging te maken. En maar verbolgen zijn over het feit dat ze niet in de risicogroep zitten die eerder ‘mag’. Verbijsterend, gezien de sterftekans.

”killervirus”

Echt, mensen zijn totaal krankjorum en zelf nadenken of een stelling van een minister bevragen maakt je tegenwoordig al een complotdenker. Volgens de onnadenkende meerderheid en de traditionele media. Dat ondertussen het aantal zelfmoorden stijgt, geweld binnen gezinnen toeneemt, mensen massaal depressief, angstig en verdrietig zijn maakt allemaal niet uit. Alles moeten ‘we’ doen om het killervirus in te dammen. Vrienden van mijn ouders willen alleen buiten (in de winter!) afspreken, ondanks dat mijn ouders kerngezond zijn. De ware wappies.

In Denemarken hebben ze het al zover, dat ze aan de hand van je visagegevens (handig, die betalingspassen in plaats van cash) achterhalen of je bij een positief getest persoon in de buurt bent geweest. Ben je dat, dan ‘moet’ je je laten testen. Doe je dat niet, dan kan je gedwongen worden opgenomen in een quarantaine-instelling. Dit alles om een virus in te dammen, right? Die gegevens zouden ‘ze’ heus niet op die manier gaan gebruiken en dat je niet meer met cash kan betalen, is om ons te beschermen tegen op dubbeltjes en kwartjes meeliftende killervirussen, toch?

Oh ja, de linkjes. Met heel veel dank aan E., voor de mainstream media linkjes. Haar man is mede-auteur van het eerste artikel uit het Parool en het artikel is absoluut een aanrader.

‘Onze angst voor het virus geeft de staat te veel ruimte’ – NRC

Maurice de Hond: RIVM ontmaskerd

Parool: politici, verschuil je niet achter de wetenschap

Is ‘respiratoire insufficiëntie’ een ziekte? | dr. Erwin J.O. Kompanje

Groene.nl: Het jaar van Corona

NRC: wij staan niet allemaal voor Rutte te klappen

Wynia’s Week: Rutte: een liberaal van niks en een machtspoliticus uit duizenden

Een klein kijkje in de keuken van de beeldvorming door de media.

Die indirecte vaccinatieplicht was toch een verzinsel van de aluhoedjes? Wel, toekomstig premier Kaag (tot aan haar nek in het World Economic Forum e.d.), wil mensen die gevaccineerd zijn, meer vrijheid geven.
Parool: Rutte vindt het ook wel een lekker idee, dat mensen hun grondrechten gewoon blijvend afgenomen worden voor virus met de dodelijkheid van een stevig griepje.

Spanje. Politie wil vrouw zonder mondkapje boete geven, gooit iedereen dat vod van het gelaat. Heerlijk!

Bonus:

Och heden: Biden draait een besluit terug van Trump, gericht om child sex trafficking tegen te gaan.

Zo. Dat gezegd hebbende, wens ik iedereen nog een mooie dag!