Linkjes.

Och ja. Ik denk heus niet dat 95% van de mensen dood is over een jaar. En al was het zo, dan is dat blijkbaar ons lot, al lang geleden gesponnen door de nornen Urd, Verdandi en Skaldi. Als we de ontwikkeling van de mensheid bekijken en de catastrofale gevolgen ervan is het een kwestie van tijd. Een jaar, tien jaar, honderd jaar maakt niet uit.

Ik weet inmiddels wel dat alles met scheve ogen moet worden bekeken, zeker als mensen afkomstig zijn van GAVI en niet gecensureerd worden nadat youtube bijvoorbeeld recentelijk 800.000 video’s met covidgerelateerde ‘desinformatie’ verwijderde.

Ik weet ook dat overal ter wereld dezelfde agenda wordt uitgerold, hetzij wat aangepast per land. Nogmaals: ik maak me geen illusies dat het hier heel veel anders zal zijn. Men wist hier gewoon gezien de enorm lage besmettingen, dat men de hand zou overspelen en de kinderen aan een massaal testregime zou onderwerpen. Noren hebben nog het idee dat kinderen kinderen moeten zijn, moeten spelen en zorgeloos door het leven zouden moeten kunnen gaan.

Ik weet ook dat de mensen die nog steeds hun hoofd in hun achterkant hebben, het er nooit meer uitkrijgen en dat het daar dan ook prima op zijn plaats zit. Jammer dan. De groep met mensen die de waarheid zien groeit met de dag en wordt nooit kleiner.

Ondertussen ben ik wel blij met Twitter en alle fijne mensen die ik daar heb ontmoet. Van een aantal heb ik het adres en telefoonnummer, mocht er ‘iets’ aan de hand zijn en ik kan iedereen aanraden hetzelfde te doen met gelijkgestemden in de buurt. Ook offline elkaar kunnen bereiken. Het zijn rare tijden.

De gemeenteraad in Oslo heeft inmiddels de strengste maatregelen OOIT goedgekeurd. De scholen moeten sluiten, ook al vindt Helseinstitutet, het Noorse RIVM dat oppassen op school genoeg is. Vervolgens wordt de schuld van de besmettingen op de jongeren geschoven, die regels beu zijn.

Ik heb trouwens, voor de mensen die alleen maar Op1 en al die shit kijken, wat linkjes opgespaard.

Experimental vaccine death rate for Israel’s elderly 40 times higher than COVID-19 deaths:
De politie.
De politie.
De politie.
De politie.
De politie.
De politiehond. De enige op de loonlijst daar met fatsoen.
De politie in Oostenrijk
Open letter van medici waar de politiek geen zier om geeft om mee doet
Topje van de ijsberg: door uitstel van zorg overlijden mensen, onnodig.
Johnson & Johnson test het vaccin op infants. Moderna op kinderen.
Gekke bijwerkingen van een vaccin tegen een virus dat je 99.99% zeker overleeft
D66 is tegen het laten opsporen van kinderporno door EOKM
Grapperhaus vindt het strafbaar stellen van seks met lijken ook maar gekkigheid
(mijn tip: kijk wat partijen stemmen, niet wat ze zeggen)
Inenting middels PCR-test?
Protest
Lin Viik wil sterven door het vaccin. (engels op RT)
Gek genoeg schreef deze dame drie maanden geleden nog een omstreden opinieartikel waarin ze stelde dat we inmiddels in een diktatuur leven. (Noors)

Dan nog maar wat plaatjes.

Zo. Dat gezegd hebbende….

Morgen weer iets over ehm….. leven zonder een pyjama ofzo.