WoMD: coronavaccins. En mijn slechte bui.

Vanmiddag heb ik een wat mindere bui. Over het algemeen lukt het me wel om de dag door te komen en te doen alsof er weinig aan de hand is maar soms lees ik iets waarvan me de haren ter berge rijzen, zoals in dit geval van de open brief van Geert vanden Bossche, hij is microbioloog en verbonden geweest aan GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation. Zijn volledige verhaal is hier te lezen.

Nu ben ik niet van de angstporno. In eerste instantie nam ik Covid erg serieus maar al eind maart bleek dat de soep niet zo heet werd gegeten als hij werd opgediend en begin mei was het klip en klaar dat dit virus simpelweg een excuus was om ons massaal op te sluiten en vernederen.

Dat er mensen zijn die er ook maar over peinzen dat vaccin te nemen, vind ik onbegrijpelijk. Zodra je je enigszins verdiept in wat een mRNA-vaccin is (geen vaccin, maar genetische manipulatie), heb je een beeld van wat de catastrofale gevolgen zouden kunnen zijn.
En dat verzin ik uiteraard niet zelf maar als een geleerde die gelieerd zijn geweest aan Bill en Melin zich uitspreekt waarbij hij het risico loopt zijn volledige carrière (en alles dat daarmee samenhangt zoals een huis, bezittingen, respect van collega’s en hun goede naam) te verliezen, dan denk ik dat het iets is om zeer serieus te nemen. Vernon Coleman heeft er een video over gemaakt.

Voor tijdens de afwas, of de strijk. Kennis is macht!

En dat mensen zo knettergek zijn zich in te laten spuiten met die troep, vooruit. Dat ze niet de moeite nemen te onderzoeken wat die ‘95% effectiviteit’ van dat vaccin inhoudt, allez. Maar het probleem is dat ze een levensgroot gevaar voor anderen kunnen worden.

Chimpanzee Adenovirus. Polysorbaat 80. In je lijf geïnjecteerd. Maar bang zijn voor corona.

Wel, dat gezegd hebbende…. ik vertel maar weer eens dat ik niet meer weet waar ik over moet bloggen want dan krijg ik over het algemeen weer goede zin voor allerlei onderwerpen 😉 Er is zo veel waar ik over wil schrijven maar ik doe het niet.
Dingen zijn persoonlijk, worden al perfect verwoord door anderen of lijken totaal irrelevant in de nachtmerrie waarin we het laatste jaar verwikkeld zijn geraakt. Ondertussen lees ik nu alweer een compleet BS-verhaal over een Bretonse variant die door de verder totaal ondeugdelijke PCR-test zou kunnen worden aangetoond dus als er ooit nog gereisd wordt zal dat met een vaccinatie-Ausweis zijn nu een negatieve test zogenaamd niet meer aantoont dat je coronavrij bent. Tenzij iedereen onmiddellijk en massaal ophoudt met zich laten inenten, testen en het ultieme symbool van deze onderdrukking -die gruwelijke mondkap- ritueel verbrandt. De enige weg naar vrijheid. Echte vrijheid.

De mensen die het nu nog niet zien, verdienen wat er komt wat mij betreft. Jammer dat ik er ook last van heb, nog jammerder dat het ook de mensen treft van wie ik houd.

Maar goed. Het zijn geen dingen waar ik in mijn eentje veel aan kan veranderen. Hoop is vooral uitgestelde teleurstelling. Angst is een slechte raadgever, angst voor de toekomst totaal irrationeel want de toekomst bestaat niet. Er is alleen het nu en nu is het goed. De zon schijnt, ik zit buiten zonder jas, met de laptop en ruim straks even snel snel de boel op, voor we naar de man wandelen die over iets meer dan een uurtje thuiskomt. Daarna is het tijd voor wijn en een boek over een luchtig onderwerp.