Linkjes voor wakkere en slapende mensen.

Het gaat niet goed met de wereld om ons heen en hoewel ik denk dat de mensen uiteindelijk de waarheid gaan zien omdat de leugen nog zo snel kan zijn, de waarheid achterhaalt hem wel, is het nu even lastig. Ik heb zojuist een mail gestuurd naar alle contactleraren in de zesde klas en de rector. De reden: de leerlingen konden kiezen of ze een muts, een tas of een mondkapje wilde maken. Ongelofelijk idioot natuurlijk:

 • Het FHI raadt mondkapjes af voor kinderen
 • Het FHI zei in mei 2020 dat 200.000 mensen een mondkapje moeten dragen om een besmetting te voorkomen.
 • Virusdelen zijn veel kleiner dan de openingen in een mondkapje.
 • Maskers worden al eeuwenlang gebruik om mensen te vernederen
 • Het is gevaarlijk: te weinig CO2 in het bloed, bacteriele luchtweginfecties en alles dat daarmee samenhangt.
 • Het is idioot om mensen af te snijden van de enige voeding die ze elke seconde nodig hebben.
 • Het is reine indoctrinatie.
 • Ook al zou het helpen, hier in Agder, zo groot als half Nederland met 180.000 inwoners, zijn er 11 overleden in 14 maanden.
 • Dit is aangetoond met een test die volgens de uitvinder ervan nooit voor dit doel mag worden gebruikt omdat je er alles mee kan bewijzen.
 • Het heeft een enorme negatieve invloed op de persoonlijke interactie aangezien 70% van de communicatie minstens, nonverbaal is.
 • Kinderen moeten vrij kunnen ademen, punt.

Ik zal wel weer vrienden gemaakt hebben maar daar maak ik me niet druk om.

Ondertussen loopt hier 80% met een mondverbandje. En waarom? In bijna 14 maanden zijn 685 mensen overleden, met corona, het leeuwendeel oude verzorgingshuisbewoners. In onze regio, Agder, zo groot als half Nederland, zijn het er 11 en het overgrote deel vorig jaar maart. Inmiddels zijn er na 3,5 maand vaccineren wel 140 mensen overleden direct na vaccinatie, waarbij men zich wel haast te zeggen hoe gammel og skrøpelige deze mensen waren. Er zijn 648 ernstige bijwerkingen van het vaccin gemeld.

Propaganda, angstporno en de angst om er niet bij te horen. Een letterlijk dodelijke combinatie.

Ik ben geen arts of -oloog, maar iets klopt er niet, dunkt mij.

Ik ga wel weer naar de winkels. De supermarkt vermijden doe ik nog steeds maar ik lach maar om alle clowns met hun kapjes. Eerst was het handig om de gehersenspoelden te herkennen maar nu zijn het er zo veel dat we de mensen die verder kijken dan hun televisie makkelijk herkennen. Zijn er helaas niet heel veel.

Ik genoot van het gesprek tussen Jorn Luka en Karel van Wolferen.

Computing Forever: Grdualism and the Road to Totalitarianism.

Matthew McConanughey on the education system

Wie is Sigrid Kaag? (behalve Mark Rutte’s collega bij het World Economic Forum)

Voor de mensen in een goede bui: dit krijgt hem wel weg.

Covid vaccins: wat mag een werkgever wel en niet van je verlangen?

Vanuit een christelijk oogpunt: Waarom grote bedrijven gek zijn op de woke-filosofie en waarom massaal kansarme, domme mensen worden geïmporteerd in ons mooie Europa. Een enorme oogopener.

Hoe word je gemanipuleerd om je te laten vaccineren?

Marc van Ranst vertelt hoe hij de massa bespeelt (er is een volledige video van en die is verbijsterend)

Stuk in de New York Times: is het eind van het schoonmaaktheater voorbij?

Voor de winkelwagenontsmetters en postquarantainers: “Finally,” said Linsey Marr, an expert on airborne viruses at Virginia Tech. “We’ve known this for a long time and yet people are still focusing so much on surface cleaning.” She added, “There’s really no evidence that anyone has ever gotten Covid-19 by touching a contaminated surface.”

Dolores Cahill over het mRNA vaccin.

(dat mensen even weten van wie ze informatie aannemen:)

Mondkapjes werken niet, duh.
Het gaat lekker, die vaccinaties….

En: the Woodlander zet het in historisch perspectief. Zijn kanaal is absoluut het kijken waard. Hij vertelt heel duidelijk en zonder ingewikkelde woorden hoe de wereld in elkaar zit. De belangen, de macht achter de macht, hoe het systeem te negeren etc. Zijn video: ‘who runs the show’ is ook absoluut aan te raden.